Van de Werken Auto’s

Een bedrijf wat al jaren actief is in onze regio met de in- en verkoop van alle soorten occasions.
Ons aanbod bestaat uit een 50-tal auto’s, bedrijfsauto’s en 4×4’s, in diverse prijsklassen en bouwjaren. Dus voor de wat oudere, goedkopere, als de wat duurdere jonge occasions kunt u bij ons terecht.
Ook bent u voor uw nieuwe auto’s bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen aan particulieren, bedrijven en collega-bedrijven. Inruil en Financiering is bij ons mogelijk.
Wij hebben Geen aparte afleveringskosten. Tevens kunt u voor het onderhoud van uw auto bij ons terecht en is inbouw van xenonverlichting, carkit, trekhaak e.d. bij ons mogelijk!
Ook wanneer u op zoek bent naar een auto die wij niet zelf op voorraad hebben, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een netwerk van diverse zeer betrouwbare autobedrijven en kunnen u op deze manier altijd van dienst zijn. Daarom vragen we u telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen als u op deze website niet vind wat u zoekt. Geheel vrijblijvend en zonder welke kosten dan ook, gaan we graag voor u op zoek naar een passende auto.
Wij hebben voor ieder budget en voor al uw persoonlijke wensen en ideeën de passende en betaalbare oplossing binnen handbereik.

tonnyvdwerkenOns adres:

Van de Werken auto’s
Berghemseweg 1
5373 KG Herpen

WWW.VANDEWERKENAUTOS.NL

Comments are closed.